Keftatagine met brood mmm…

                     
Als ik maar kan koken met kruiden die veelvuldig in de Marokkaanse keuken worden gebruikt: kaneel, gember, ras el hanout, komijn, paprika, harissa, cayennepeper, koriander, bladpeterselie…
Ik zou ni misstaan in een djellaba in een keuken koekjes en couscous maken all day long…

4 reacties op Keftatagine met brood mmm…

  1. 10y zegt:

    Jaiks! da ziet eruit als marokkaanse diarree waar een kip eieren op gelegd heeft🙂
    hihi

  2. zwart zegt:

    mHmmmm…. kip🙂

  3. mama zegt:

    Hela Tinneke, dien diarree heet wel tsjermilla-saus en je vond dat overlaatst heel lekker met vis. Doet me eraan denken dat je nog een taginepot schldig ben.

  4. Kim zegt:

    Nou 10y, van de mama hoor je de waarheid hé🙂
    Als ik da voor jou maak, zal je zeker smullen, garantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: